BODYWORK: MER & MASSAGES   

        -    Géén erotische massages!!!  - 

Bodywork  & Massages in Harderwijk

 

Tijdens mijn Massages en Bodywork Sessies  werk ik vooral naar de release (loslaten)  van spanning naar ontspanning

Spanningen die lichamelijk/emotioneel/mentaal opgebouwd zijn zoals stress, blokkades, pijn, verkramping/spasmes, trauma die weer los en weer stromen mag.

Er wordt op zowel lichamelijk; spieren, bindweefsels, fascia, drukpunten, energiebanen en organen,.. als op emotioneel en energetisch niveau gewerkt.

Door aanraking en aandacht in het lichaam kunnen stress en emotionele/mentale blokkades veranderen en loskomen zodat je weer lekkerder in je vel zit (ofwel je hele gestel krijgt een reset)

Maar er kunnen eerst ook dingen loskomen die je liever niet voelt als verdriet, boosheid etc.. door daat ruimte aan te geven door te blijven ademen, te erkennen en uiting aan te geven creëer je enorm veel ruimte in jezelf!

En dat is allemaal welkom om bij mij om de massagetafel of massage mat te komen onderzoeken, voelen en ruimte geven.

Ik werk dus holistisch dat wil zeggen met "het geheel" niet alleen lichamelijk maar ook nodig ik uit om het emotionele en mentale mee op tafel/de mat te nemen zodat alle lagen kunnen openen en weer in balans kunnen komen.

Zo wordt het lichaamseigen zelfherstellende vermogen weer wordt geactiveerd.

Ik werk waar en met wat nodig is en focus op de verbinding en bewustwording van body and mind.

Heb jij behoefte om meer thuis te komen in je lichaam en in jezelf?

Wil je lekkerder in je lijf zitten en geen pijn meer?

Wil je ergens doorheen met wat hulp en liefdevolle aandacht?

op een diepere laag naar iets kijken in jezelf..?

Of gewoon lekker Ontspannen? Even onder de lagen van dagelijkse druk ,stress en "moeten" komen?

Neem een moment voor jezelf, geef jezelf het kado van thuis komen en heling.

Een "Body en Mind reset" die nog lang na zal werken.

* Een traject ingaan van meerdere sessies kan helpen om je lichaam en systeem directer en effectiever te laten reageren en het verwerkproces aan te zetten en ook actief te houden.. anders begin je elke keer weer opnieuw.

Hiervoor bied ik de 4 rittenkaart aan (binnen 4 maand te gebruiken)

  • MER myofascial energetic release

Een diepe weefsel massage waar verkrampte delen in het myofascie (spierbindweefsel) weer kunnen ontspannen.

Het fascia is verbonden door het hele lichaam als een soort spinneweb dus kan bijvoorbeeld behandeling in de benen te voelen zijn in bijv buik of rug of hoofd....

We  zoeken n.a.v. de klacht de verkrampte delen (oorzaak en/of gevolg pijn) op.  Dan werk ik langzaam en diep met druk en warmte op deze plekken en vraag de client bewust mee te ademen en evt beweging te geven zodat deze plekken (en hele lichaam) kunnen smelten en ontspannen.

Dit samenspel is nodig om het fascia te "unwinden".

Door eerst te kijken naar de lichaamshouding en waar te nemen waar de spanning zit weten we waar begin (oorzaak) en eind (gevolg) spanning opgeslagen zit en kunnen we weer verbindingen en ruimte te creëren.

De lichaamshouding zal hierdoor verbeteren tot een meer uitgebalanceerd lichaam, een betere verdeling van de energie en het wegblijven van de klachten.

Ik ben in opleiding van 6 blokken waarvan  ik nu de "1:Back and Neck" en "Grounding -2:Feet, Legs Hips" en "6:FluidBody" mag behandelen op deze manier (meer volgt) en geef kortings sessies

1,5 uur (incl intake en bodyreading ) 100,-  (ipv 120,-)

Een Traject van 4 sessies is aan te raden om echt iets in beweging te zetten.

 

(= vanuit het geheel, alles verbonden..)

met oa invloeden vanuit de Ayurvedische Massage, ThaiYoga/Shiatsu, deArmouring, MER en veel intuitief invoelen

Ons lichaam is een afspiegeling van ons totale zijn (holos betekent: heel) en heeft dus zijn fysieke, mentale, sociale, emotionele en spirituele kanten (body mind spirit).

Het door laten stromen van lichaam en geest dmv adem, drukpunten, stimulatie, aanraking en intentie om de energiebanen vrij te maken.

Zodat het loslaten van spanningen, blokkades, patronen, emoties makkelijker wordt om vervolgens  diep in jezelf te mogen zakken.

De massage draagt bij aan het herstellen/activeren van het in elk mens aanwezige zelfhelende vermogen en leert ons om beter te leren luisteren naar het eigen lichaam.
Je wordt uitgenodigd om met je aandacht bij jezelf te zijn en te voelen wat goed is voor jou, zodat je meer in je eigen kracht komt.
Massagetherapie is een ontdekkingsreis voor lichaam en geest.

 

  • ThaiYoga inspired Stretch/drukpunt Massage 

Een ThaiYoga/Shiatsu Stretch Massage behandeling wordt gewoonlijk op een futon op de grond gegeven.

In een sessie draagt men gemakkelijk zittende kleding.

ThaiYoga: De rekoefeningen in de Thai yoga massage helpen om vastzittende gewrichten los te maken, flexibiliteit te vergroten,

spierspanning te verlichten en om het energie-systeem in balans te brengen.

De Thai yoga massage is een interactieve massage van het lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van vele afwisselende rek- en strekoefeningen en daarnaast wordt er zachte druk op de reflexpunten uitgeoefend, waardoor de aura en de interne organen worden gestimuleerd.

Je kan de Thai massage zien als het doen van yoga oefeningen, zonder dat je je er zelf voor hoeft in te spannen, terwijl je tegelijkertijd een acupressuur behandeling krijgt.

© 2014 | bodymindawareness

Sanna Adem- Yoga- Massage

Contact

Amersfoort - Harderwijk - Nederland- Europa- Earth

  • w-facebook