top of page

Empowering Massage    (géén erotische massage..!!!)

 

Een sessie die niet alleen heerlijk voor het lichaam is maar tevens een reset voor je hele systeem..

Hoe vaak vraag je wat je wilt?

Zonder rekening te houden met wat de ander wil, of wat je ‘denkt’ dat de ander wil of denkt over jou..

 

Ik geef je een veilige setting met goede afspraken en grenzen waarbinnen je kunt vragen.. (zonder je te hoeven schamen, bezwaard te voelen of aan de ander te denken)

Vrij durven vragen geeft al veel ruimte en release maar heeft soms wat oefening nodig.

Of je krijgt wat je wil is natuurlijk niet gegarandeerd, binnen mijn grenzen kan ik de vraag beantwoorden of zeggen dat ik dat bijvoorbeeld niet zo wil doen wel op een manier die goed voelt voor mij.

 

De sessie bouwt op in fases.

Eerst heel rustig; een vraag voor één handeling (bijv: zou je mijn onderrug willen verlengen? of zou je een hand tussen mijn schouderbladen willen leggen? etc.), een antwoord en het (na)voelen van het effect.

Dan een vraag om de komende 3 minuten ergens op bepaalde manier aangeraakt te worden (bijv: zou je 3 minuten mijn hoofd/been/hand zo en zo willen aanraken/masseren?)

Vervolgens heb je al behoorlijk ervaren hoe het is om te vragen hoe het is om te ontvangen en hoe het voelt in je lichaam en in je systeem (body emotion mind spirit)

En kun je vragen wat je de laatste fase wilt ontvangen.

Neem de tijd om op te merken wat je voelt en eigelijk echt wil.. dat kan heel anders zijn dan met wat je aankwam bij de sessie! gedurende de sessie en dmv de aanrakingen veranderen dingen en ook wensen.

Om dit echt toe te laten en te durven voelen (en vragen) zonder aan je plannen/wensen lijstje vast te houden is een enorme eye(feel)opener. En maakt je vrijer in jezelf voelen en maakt het gemakkelijker om te herkennen in het dagelijks leven wat je echt wil en wat niet (nee zeggen is ook niet altijd zo makkelijk!)

 

Neem de uitdaging aan om de verandering in het moment te voelen en gehoor aan te geven. Durf specifiek te vragen en bedank als je hebt gekregen wat je wilt (niet ervoor!)

Deze sessie kun je helemaal voor jezelf boeken..! En zolang je wil (vooraf afgesproken) en reken de uurprijs om naar de tijd die we afspreken.

 

Mijn ervaring:

Dit is een manier van werken uit The Wheel of Concent waarbij geven en accepteren “schoon” blijft en niet in nemen en toestaan veranderd (even in het kort.. zie google)

Zelf vind ik dit heel erg fijn en leuk.. geeft mij enorm veel inspiratie om meer te voelen, te vragen om iets vervolgens te krijgen en… aah dat is fijn of hmmmm dat wil ik nog een keer!  Niet de masseur/masseuse maar te laten doen al is het best lekker maar echt specifiek ‘nu dit.. nu dat’ te vragen is eigelijk super leuk en fijn.. een ontdekkingstocht in mezelf met behulp van een ander die mij helpt binnen haar/zijn grenzen.

Ik krijg bijv. 80% van mijn klanten die zeggen “doe maar wat jij denkt/voelt, jij vind de plekjes wel”.

Dat klopt vaak wel maar hoe is het om zelf aan te geven? Ja de pijn in je rug of schouders of… is er en wordt waarschijnlijk je eerste vraag maar dan…? wat wordt en nog meer gevoeld? Dat is niet altijd makkelijk of toegankelijk zelfs.

Maar een hele mooie en veilige manier om meer in hier en nu meer IN je lichaam aanwezig te leren zijn… En wow hoe mooi om die connectie te maken en op zo’n fijne speelse zelfs en ontspannende manier!

bottom of page