top of page

YinYang Yoga met Sanna

De Yogalessen zijn voor diegenen die meer ontspanning, soepelheid en innerlijke kracht willen leren integreren in hun dagelijks leven.

In de Yogalessen ligt de nadruk op eigen lichaamsbewustwording.. leren voelen en herkennen wat goed is voor jouw lichaam in het moment..

Lekker in je lichaam komen en uit je hoofd zodat je tot een diepere ontspanning komt en meer bij jeZelf blijft.

Ik geef landelijk lessen en workshop Adem en Lichaamswerk op verschillende lokaties , festivals en op aanvraag.

En vaste lessen in Harderwijk/Ermelo

YinYang Yoga lessen:

Mindful yoga, het in balans brengen van lichaam en geest.

Met de yogaoefeningen onderzoeken we onze grenzen en persoonlijke lichaamsbouw en respecteren we deze.  We leren onze kracht en souplesse kennen  worden flexibeler in onze gedachten/overtuigingen over onszelf en leren loslaten wat ons niet dient.  Hierdoor gaan we bewuster met ons lichaam om en zitten daardoor lekkerder in ons "vel".

Ademhaling, ontspanning, core oefeningen en slow flow (=in elkaar over vloeiende houdingen met veel ruimte en rust voor bewustwording in de stretch of houding)

Leren om de opbouw van de houdingen stap voor stap te voelen om te kunnen verdiepen en te onderzoeken wat de houding/stretch jou brengt.

In het Yin gaat meer over verzachten en overgeven aan de zwaartekracht en te voelen wat er op alle lagen in ons gebeurd. We leren om met  verdiepende ademhaling spanningen los te laten. Het werkt meer op de diepere bindweefsels, het meridiaan (energyflow) stelsel, de gewrichten en brengt stilte in ons hoofd. 

Yang is het meer innerlijke kracht deel van de les waar we onze core leren gebruiken en balans ontwikkelen.

Het zijn rustige lessen geen power of flow lessen.

Deze combinatie zal meer ontspanning en balans brengen en je lekkerder, gezonder en ontspannender in lichaam en geest doen voelen.

  • Maandag 19:00-20:15

  • Woensdag 10:00-11:15

bottom of page