Over Sanna

 

Sanna Holdert (1975)  Lichaamswerker, founder of BodyMindAwareness; Transformational Bodywork

Een lichaamswerker met passie, compassie en interesse voor wat er in ons beweegt (en nog niet beweegt)

Hoe mijn reis begon: na jaren reizen, filmwerk (en daarvoor ook nog horeca) riep mijn lichaam mij in 1998-2005 op de yogamat door een te wilde, snelle  en te zware levenstijl.. Leuk maar ook slopend, dus:

Purification time! meditatie, yoga, rust, zelf-reflexie en gezonde voeding (voedend ipv vullend) om steeds meer verbinding met "MeZelf" te komen..

in 2005 met een Massage opleiding en 2007 was ik ineens ook YogaTeacher (na ruim 8 jaar on en off zelf yoga te beoefenen wilde ik verdiepen en anderen inspireren)

Dansen betoverde mij al snel en gaf mij ruimte tussen de regels door in de lessen en in mij eigen leven.. en dansen blijf ik ook altijd doen!!!

Vrouwenwerk (van eerst vrouwencirkels naar later verdiepings vrouwengroepen en pelvic care)  heeft mij jaren geroepen..

Maar de laatste jaren verdiepte ik mij vooral in MyoFascial Energetic Release, Ademwerk, De-armouring om echt op alle lagen te werken.. van lichaam naar diepere lagen van bewustwording (emotioneel en traumawerk) naar bevrijding.

Dit raakt mij het meest enik vind het magisch om mensen door processen bij te staan ofwel space te holden en uit te nodigen om te laten ontvouwen, naar de oppervlakte te laten komen, te verhelderen.. wat wil.

 

De Natuur is mijn grote inspiratie en ik leef zelf dan ook simplistisch in de natuur.

De verdieping die ik zelf zocht en zoek komt ook in mijn werk tot bloei. Zo is mijn passie de laatste jaren uitgebreid met meer het diepere werk; MyoFascialRelease, diep lichaamswerk waardoor blokkades geraakt worden en kunnen losgelaten zowel lichamelijk en  emotioneel. 

deArmouring  nog iets meer gericht op emotionele blokkades maar hier werk ik met lichaamswerk diep of juist heel energetisch en adem.

Ademwerk, verbonden ademen om op de onbewuste lagen verandering en verheldering te brengen.

Ik geef nog steeds 2 yogalesjes omdat ik gewoon veel ervaring heb met lichaamswerk en daardoor leuke lessen geef die mensen helpen bewust van lichaam en geest te worden, te verstillen en om zich zelf te voelen.. met alles wat ik heb geleerd aan lichaams bewustwording  en niet zozeer "yogahoudingen" en zo ook is een traan of humor menselijk en welkom. 

Verschillende opleidingen en cursussen:

* MyoFascialEnergetic Release (2020)

* Traumawerk: De-Armouring (2017) 

* Ademwerk/coaching (2018)

* Massage: (2005-2012) Aryuvedischemassage, ThaiYogamassage/Shiatsu, Intuitieve massage, Zwangerschapsmassage

* YogaTeacherTrainings: (2007-2010) Vinyasayoga (svaha), Yinyoga, Iyengaryoga, Anusarayoga, Centeredyoga, PartnerYoga,

* Dansmeditaties: (2008-2012) 5ritmes, Movement Medicine, Voice Movement Integration&Vocal Dance.

* Vrouwenwerk: (2010-2016) Healing Tao, Womb/Cervix and Sexual Healing.

* Verder: SoulVoice, BodyMindCentering, Contact improvisatie  en Ademcoach.

Dit alles heb ik onderzocht eigen gemaakt hoe het voor mij werkte en dit alles getransformeerd tot mijn eigen blend..

 

 

Mijn Sessies en Massages zijn gericht op het balanceren van het lichaam op lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau. Ik werk op gevoel (intuïtief) en in contact met de cliënt..

Soms diep of juist zacht, net wat er nodig is om de natuurlijke doorstroming te stimuleren en weer meer thuis te komen in het lichaam (in je voelen en uit het hoofd).

En MER, de-Armouring en Ademcoach sessies zijn om meer tot je Zelf  te komen op de diepere lagen: de blokkades, remmingen, vluchtreacties, pijnen, afwezig zijn etc. te voelen of los te maken op een 'gentle way'.

Door middel van aandacht, energie, adem en druk zal het lichaam reageren op alle lagen van zijn en dat zal je de weken er na ook merken dmv dromen, verandering patronen/gewoontes, opener en meer aanwezig voelen. Een waar medicijn vind ik zelf..!

Effecten:

Meer bewust  worden van je hele lichaam (binnen en buiten) en meer in verbinding met jezelf, je gevoel en de Liefde in en voor onszelf.

"Liefdevolle aanraking en aandacht werkt diep en lang door op ons gestel en stimuleert ons zelf-helende systeem"

IMG_3718 kopie.jpg
IMG_3718 kopie.jpg
press to zoom
TZFLE8224
TZFLE8224
press to zoom
IMG_20180927_141445
IMG_20180927_141445
press to zoom