top of page

Yoga Harderwijk  Yoga Ermelo

Yoga...                                                                                     
Wat doet dat nu eigenlijk voor je?


Nou ten eerste het is een momentje voor jou.
En even de boel de boel laten want het houdt toch nooit op, er is altijd wel weer wat te doen of te verzinnen om te "moeten" doen.
Dus even ont-moeten en alleen maar zijn, even aandacht voor je lichaam en niet voor al die gedachtes.

 

Je lichaam voelen, uitlijnen, balanceren, voeden en openen

om flexibeler in je lichaam te wonen.

Sommigen vinden de rust in een rustige vorm van yoga om dieper in ontspanning te kunnen zakken, anderen houden van een meer dynamische vorm om uit hun hoofd te komen.
Sowieso zijn we met het lichaam bezig en dat geeft focus in het hier en nu. En het lichaam krijgt aandacht: waar is wat meer ruimte nodig? waar heb ik pijntjes waar ik wat aan kan doen? hoe voelt dit eigelijk? en misschien kom je daardoor ook bij "oh oeps daar ben ik mezelf voorbij gelopen" en kun je dus tijd maken om jezelf te ontzien of dingen te verwerken die nog niet verwerkt zijn.
Kortom liefde voor jezelf! (ha ha ja jaaa..) Nee het is niet allemaal rozengeur en maneschijn want ja je komt ook jezelf tegen, je pijn, je stijfheid, de verschillen met je buurman/vrouw.
En dan keer je weer terug naar jezelf... wie ben ik, waar ben ik.. acceptatie en vooral ook een beetje plezier! (om jezelf lachen is erg gezond!)Sea Tree
bottom of page